Studyspace is het meest complete huiswerkbegeleidingssysteem

Compleet en gebruikersvriendelijk
Studyspace is een online huiswerkbegeleidingsysteem dat ontwikkeld is door huiswerkbegeleiders van diverse huiswerkinstituten. Bij de ontwikkeling van Studyspace hebben we de ervaring van eindgebruikers, coördinatoren en managers gebruikt. Daardoor is Studyspace het meest complete en gebruikersvriendelijke online leerlingvolgsysteem voor scholen en voor elk huiswerk- en studiebegeleidingsinstituut.

Handige features
Via het handige drag en dropsysteem is alles eenvoudig in te voeren. De leerling, de ouders en de begeleiders hebben elk hun eigen persoonlijk dashboard. Met het eigen e-mailsysteem bespaart u veel kostbare tijd en de handige bijlestool zit standaard in Studyspace BASIS. Daarnaast een handige koppeling met Somtoday en Magister voor de uitwisseling van huiswerk en cijfers.

Plug-ins
Gratis handige toevoegingen bij Studyspace basis, waaronder Diensten, Bijles+, Examentraining, Leraren/mentoren,  Lente/zomerschool, Overeenkomsten, Wachtrij en de Rapportage plug-in. Wilt u meer info over de plug-ins? Klik hier.

Aanvullende modules
De modules maken Studyspace helemaal compleet: Aanmeldformulier, Financiën en Personeel.
De modules zijn eenvoudig gekoppeld met alle functies in Studyspace en sluiten daardoor naadloos aan op alle features.
Wilt u meer info over de aanvullende modules? Klik hier.

Studyspace APP en de responsive lay-out
Via een snelkoppeling op uw smartphone is Studyspace als een APP te gebruiken. Leerlingen kunnen hierdoor zelf huiswerk invoeren op school en via de APP plannen.
Studyspace is responsive, dat betekent dat het zich aanpast aan het scherm van de bezoeker. Of dit nu een desktop monitor, laptop, tablet of smartphone is. Daardoor heeft Studyspace op elk apparaat een perfecte performance.

Uw eigen huisstijl
De lay-out is volledig aanpasbaar. U kunt het logo van uw instituut en de huisstijl integreren in Studyspace en elke kleur naar uw eigen smaak aanpassen.

Snelle en vriendelijke Helpdesk
Onze helpdesk ondersteunt u bij uw werkzaamheden.
Studyspace beschikt over een moderne helpdesk en heeft een snelle responstijd. Voor al uw vragen, maar ook voor een telefonische rondleiding zit onze helpdesk voor u klaar.

Doorontwikkeling
Studyspace is een modern en compleet systeem en gaat continu mee met de tijd. Onze programmeurs zijn elke dag alert en op zoek naar nieuwe features voor Studyspace. Heeft u een wens? Geef het aan ons door, onze programmeurs gaan direct aan de slag!