OVER ONS

Over ons

Studyspace ontzorgt huiswerkinstituten bij de begeleiding van leerlingen en de administratieve werkzaamheden.

Met de juiste knoppen op de goede plek is het voor iedereen eenvoudig te gebruiken. En mocht het om wat voor reden toch niet lukken, dan zit onze helpdesk klaar om te helpen.

De mensen achter Studyspace zijn enthousiaste professionals die gebruikersvriendelijkheid en intuitiviteit hoog in het vaandel hebben. Wij vinden het belangrijk dat onze software eenvoudig en mooi van opbouw is en veel mogelijkheden op een handige manier automatiseert.

Studyspace is ontwikkeld voor huiswerkinstituten en scholen. Tijdens deze ontwikkeling zijn de wensen van de Studyspace Community altijd richtinggevend geweest. De Studyspace Community zijn onze klanten. Dit zijn gepassioneerde onderwijsmensen die weten op welke wijze je kennis het beste kunt overbrengen op leerlingen en hoe je de leerlingen daar het best bij begeleidt.  Professionals die weten dat elke leerling anders is en dat de juiste didactische aanpak de leerling verder helpt in zijn onderwijsleerproces. Een betere bron voor Studyspace bestaat niet.

Daarvoor heb je de juiste tools nodig. Een goed en duidelijk werkend systeem voor alle gebruikers. Simpelweg omdat pubers het lastig vinden om te plannen. We ontzorgen huiswerkinstituten van administratieve zaken zodat ze zich volledig kunnen richten op de leerlingen.

Onze missie is daarom om ondersteunend te zijn bij het leren plannen door het ontwikkelen van de intuïtieve software. Daarnaast mag goede en logische communicatie binnen de school en naar ouders niet ontbreken. Wij hebben daar de beste oplossingen voor bedacht. En ons team helpt de huiswerkinstituten daar graag bij!

Ons team:

Kevin LeuwerinkHoofd Ontwikkeling & Ondersteuning
Bram WesselinkSoftware Engineer
Jordan van BeijnhemSoftware Engineer
Jan-Marten van den BergProgrammeur
Dani VerhaarProgrammeur
Marc VreeswijkVerkoop

Meer weten over ons? Neem contact op!