OVER ONS

Over ons

Studyspace is ontwikkeld door onze klanten. Dit zijn gepassioneerde onderwijsmensen die over het algemeen werkzaam zijn in een huiswerkinstituut en weten op welke wijze je kennis het beste kunt overbrengen op leerlingen.

Professionals die weten dat elke leerling anders is en dat de juiste didactische aanpak de leerling verder helpt in zijn onderwijsleerproces.

Daarvoor heb je de juiste tools nodig. Een goed en duidelijk systeem voor alle gebruikers. Simpelweg omdat pubers het lastig vinden om te plannen.

Onze missie is daarom om leerlingen te helpen bij het leren plannen door het ontwikkelen van de juiste ondersteunende software. Daarnaast mag goede en logische communicatie binnen de school en naar ouders niet ontbreken. Wij hebben daar goede oplossingen voor bedacht.

Omdat het bij een huiswerkinstituut de nadruk ligt op het begeleiden van de leerling willen we de andere zaken die economisch belangrijk zijn versimpelen en automatiseren. Vandaar dat Studyspace beschikt over handige administratiemogelijkheden waardoor er meer tijd vrijkomt voor het begeleiden van de leerlingen.