Over ons

Onderwijskundig concept

Studyspace is ontwikkeld door professionals die verstand hebben van onderwijs en weten op welke wijze je kennis het beste kunt overbrengen op leerlingen. Professionals die weten dat elke leerling anders is en dat de juiste didactische aanpak de leerling verder helpt in zijn onderwijsleerproces. Studyspace is ontwikkeld met de hulp van docenten van verschillende huiswerkinstituten en scholen. We hebben gemerkt dat zij precies weten hoe je aan de hand van een gefundeerde methode de leerling kunt leren plannen. Maar ook ouders en mentoren hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van dit huiswerkbegeleidingssysteem. Een systeem dat gebaseerd is op de ervaring van specialisten uit het onderwijs met kennis van psychologie en pedagogiek.

(Door)ontwikkeling van Studyspace

Ergens ongeveer rond de maand juni, in 2015 zijn we begonnen met twee grote huiswerkinstituten in het oosten van het land met in totaal 64 medewerkers om een totaal nieuw leerlingvolgsysteem te bouwen. Er was namelijk veel onvrede over het aanbod toentertijd. De software dat toen op de markt was, was ouderwets, had weinig handige functionaliteiten en kon niet worden gekoppeld aan administraties. Daarnaast waren ze veel te duur. We besloten om samen een nieuw systeem te ontwikkelen.

Een jaar later was de eerste versie klaar en kwam Studyspace op de markt. Gebouwd met de wensen van onze begeleiders, vestigingsmanagers, administratie, leerlingen en ouders. Voor al deze rollen is er dan ook een aparte dashboard ontwikkeld.
Het eerste jaar verliep buitengewoon voorspoedig. De tevredenheid was zeer groot en ook andere huiswerkinstituten vonden Studyspace. Met name ook dankzij hen is Studyspace doorontwikkeld met een flink aantal nieuwe en vooral handige functionaliteiten.

Studyspace is nu een volledig systeem. Het combineert de praktijk met administratie en de handige planner is een verademing. Uiteraard zullen er altijd wensen blijven en zeker ook behoefte aan nieuwe of verbeterde functionaliteiten. Dat is bij Studyspace een continu proces: onze programmeerafdeling is elke dag Studyspace aan het optimaliseren. Al onze klanten dragen middels hun wensen bij aan ons leerlingvolg- en administratiesysteem.

Wilt u toch een bepaalde functionaliteit toegevoegd zien? Of een bestaande functionaliteit aangepast naar de wensen van uw huiswerkinstituut? Dat kan!
In bijna alle gevallen kost het ontwikkelen van een nieuwe toevoeging helemaal niets.

Wij investeren graag in goede en nieuwe functionaliteiten waar u en onze andere klanten (ook) van kunnen profiteren!