Studyspace heeft handige gratis toevoegingen: de Plug-ins

Met deze handige plug-ins kunt u Studyspace zelf uitbreiden. Ze maken onderdeel uit van alle vormen van Studyspace; dus ook de Studyspace Basis. 

U kunt de plug-ins eenvoudig aanzetten als u ze wilt gebruiken en uitzetten als u ze niet nodig heeft.
Zo blijft Studyspace voor iedere gebruiker overzichtelijk en op maat!

Diensten

Hiermee kunt u zelf diensten aanmaken, zoals bijvoorbeeld ‘studiecoaching’ of ‘faalangstreductietraining’ en deze automatisch factureren via Studyspace.

Examentraining

Met deze plug-in maakt u een online aanmeldformulier voor uw examentraining (of welke andere training dan ook) voor op uw website. De aanmeldingen komen binnen in de plug-in van Studyspace en u kunt ze vervolgens bewerken in een spreadsheet (Excel) en/of exporteren (als pdf). Daarnaast maakt de koppeling met de financiële module voor o.a. facturatie deze plug-in helemaal compleet.

Bijles+

Ouders kunnen zelf een bijles voor hun kind online via Studyspace inplannen. Een handleiding daarvoor vindt u hier.

Leraren en mentoren

Via deze plug-in kunt u eenvoudig leraren en mentoren koppelen aan een leerling zodat zij kunnen meekijken in de planner en de ontwikkelingen van de leerling kunnen volgen via Studyspace.

Lente/zomerschool

Deze plug-in verwerkt de voortgang van de deelnemers tijdens de lente/zomerschool. De leerlingen staan ingepland en de dagelijkse begeleidingsverslagen zijn bewerkbaar voor uw medewerkers en zichtbaar voor de deelnemers en ouders. Met deze plug-in heeft u een perfecte tool voor de begeleiding bij uw lente- en zomerschool.

Overeenkomsten

Arbeidsovereenkomsten van uw medewerkers overzichtelijk opgeslagen in Studyspace.

Wachtrij

Deze handige nieuwe plug-in maakt via een mooi overzicht zichtbaar als leerlingen zich melden op het moment dat ze overhoord of gecontroleerd willen worden.

Rapportage

…………..    in ontwikkeling   …………..

Deze plug-in maakt financiële managementoverzichten per locatie.  Aan de hand van deze gegevens bent u in staat om een efficiënter bedrijfsbeleid te voeren.